AlleTijd begeleidt Henny Huisman in zijn dinnershow

http://www.alletijd.com/beheer/alletijd-begeleidt-henny-huisman-in-zijn-dinnershow/Gisteren heb je het al kunnen lezen op de site van Metro en Nu.nl: AlleTijd gaat Henny Huisman begeleiden tijdens zijn dinnershows in de A9-studio’s in Uitgeest. Henny gaat maakt tijdens de show een muzikale reis door zijn leven en alle muziekfragmenten worden live door ons gespeeld.

Henny Huisman: “Ik word muzikaal bijgestaan door de band Alle Tijd. En op de achtergrond zie je beelden van weleer voorbij komen. Weet je nog die jongen die tijdens de uitzending van de Soundmixshow zijn hoofd stootte en met een bebloed gezicht doorzong? Nou, dat beeld komt ook voorbij. En de band speelt het nummer van Paul Anka dat hij toen zong.”

AlleTijd: “We zijn als band apetrots dat we voor deze shows zijn gevraagd, die vanaf 25 oktober elke zaterdagavond zullen worden gegeven. De uitdaging zit vooral in het net iets andere repertoire dan we normaal gewend zijn te spelen in combinatie met een nog hoger niveau van kwaliteit. We gaan vanaf begin augustus, na onze vakanties, direct de oefenruimte in om alles tot in de puntjes te verzorgen. Enorm veel zin!!”

Henny Huisman Showbizz dinerpartyMeer informatie over de Henny Huisman Showbizz Dinershow staat op de website van A9 Studio’s.

Uiteraard gaan de overige geplande optredens gewoon door. Daarnaast zullen we ook andere boekingen bij beschikbaarheid aannemen. De eerstkomende gig is op 30 augustus in Weesp!

 

1 thought on “AlleTijd begeleidt Henny Huisman in zijn dinnershow

  1. Hoi Mannen, wat hebben jullie weer een ongelofelijke avond bezorgd op het sluis en bruggenfeest in Weesp. Vorig jaar heb ik de avond in een heel andere dimensie beleefd, waarvan de oorzaak jullie bekend is. Echter jullie optreden en interactie met het publiek heeft mij toen een enorme energiestoot gegeven. Dit jaar, uiteraard weer bij jullie, wezen feesten en volledig uit mijn dak kunnen gaan zonder sores. Elk jaar ligt het entertainment niveau weer hoger, wat een show, wat een sfeer en vooral wat een mega plezier. Geweldig dat jullie volgend jaar weer bij Het Heertje in Weesp op het sluis en bruggenfeest 2015 het dak eraf komen spelen. Groet en tot snel Ron, ( ik hoor jullie denken…… Ron???). Misschien doet Bakerstreet een belletje rinkelen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.