Heroes

Wat een bijzondere tijd dit voor iedereen. Thuiszitten, geen feestjes, geen optredens, geen repetities met dikke koeken, geen borrels met bier en kaas in Alkmaar. Het is stil… 

Afgelopen najaar zijn we natuurlijk weer bij vriend Dick Kemper in de studio geweest. En ook dat was in een bijzondere tijd waar in de privé sfeer van de verschillende bandleden veel nare gebeurtenissen waren. Zelfs vlak voor en tijdens het weekend zelf werden we opgeschrikt door verdrietig nieuws waardoor sax-man en vaak voorganger tijdens het bandweekend Martyn niet meeging. 

Heroes AlleTijd Coverband

Zonder enige kennis van wat zich nu in de wereld afspeelt hebben we Heroes Van David Bowie opgenomen. Een klassieker waar we bijna onze handen niet aan durfden te branden. Een iconisch nummer met een prachtig verhaal. Na een nieuw ritje richting Doetinchem eind februari kon Martyn alsnog z’n partij op nemen en kregen we het eindresultaat mee.

En het was niet de bedoeling om het te koppelen aan de huidige situatie, maar als we nu naar dit nummer luisteren denken we niet alleen aan onze familieleden, maar ook aan al die mensen die op dit moment doorwerken om de patiënten te verzorgen, om de schappen vol te houden, om de online bestelde pakketjes langs te brengen, om de kinderen thuis of in de opvang te laten leren, om het eten te laten bezorgen, om de broden in de rekken te hebben, om de groenten in de bakken te leggen, kortom om het land draaiende te houden!

Jullie zijn onze Heroes!!!!