Reviews

We krijgen regelmatig via de site, Facebook of Twitter reacties over onze optredens. Daar zijn we ontzettend blij mee en dankbaar voor; Jullie zijn immers onze ambassadeurs! Hieronder vind je een greep uit alle reacties. En wil jij laten weten wat je van ons optreden vond, laat dan vooral hier onder een reactie achter!


“We hebben van onze gasten ook veel complimenten over jullie gehad (wauw, wat een goede band, waar hebben jullie die vandaan?).”
Bruiloft, Femke en Edwin, Kamerik


“Het was veel meer dan we hadden verwacht….en we hadden veel verwacht, kun je nagaan! Ook heel veel complimenten gehad van onze gasten. Het was een fantastisch feest dankzij jullie, superbedankt heren!”
Judith Nijboer, Woerden


“Het was een knalfeest mede dankzij jullie. We hebben genoten. En met ons nog vele gasten. Dank jullie wel!”
Marcel En Esther Schopman-Oosting, Purmerend


“… jullie gaven ons feest extra glans,sfeer en warmte… “
25 jarig huwelijk, Richard en Agnes, Hoorn


“Elk jaar ligt het entertainment niveau weer hoger, wat een show, wat een sfeer en vooral wat een mega plezier.”
Ron, Weesp


“Ik wil jullie namens v.v. Jong-Hercules bedanken voor de fantastische avond, afgelopen zaterdag. Het was écht top! Volgend jaar weer?”
Feestcommissie 60 jaar v.v. Jong Hercules


“Jullie hebben er gisteren weer een onvergetelijke avond van gemaakt! Dank jullie wel!”
Verjaardag, Tino, Krommenie


“Echt een TOF feest gehad!”
 Bruiloft, Rob en Evelien, Avenhorn

16 gedachten over “Reviews

 1. familie Verdegaal zegt:

  Hoi mannen,

  Jullie waren echt met onmetelijke- afstand (sorry andere bands in het verleden!)THE BEST: wat hebben we allemaal veel plezier gehad op mijn vijftigste verjaardags en wat een supergeluid gerealiseerd in de grote loods.(met ook veel dank aan Danny van het facilitair bedrijf)
  Jullie muziekanten zijn absoluut virtuoos ,vriendelijk en flexibel,waardoor ik min of meer onaangegondigd zelf nog een een nummer durfte “zingen” aan het eind van de avond. (met ook dank aan Dionysos).
  Complimenten extra voor Robert voor de perfecte communicatie in de aanloop naar het feest.
  Uit het hart kunnen we iedereen deze superband van harte aanbevelen.

  Mannen bedankt, altijd welkom bij ons voor een borrel.
  Jullie weten ons te vinden.

  Hartelijke groet,

  Jeanett en Gijs Verdegaal en de vijf dochters

 2. Lisa en Martijn zegt:

  Beste mannen,

  Nadat wij voor de tweede keer van een optreden van jullie hadden genoten zeiden wij: ‘Als wij gaan trouwen boeken we jullie zeker weten voor ons feest!’ En 22 mei 2015 was dat zover. Wat hebben jullie weer voor een onvergetelijke avond gezorgd. Er werd gelachen, genoten en vooral heel veel gedanst door jong en oud. Zoveel complimenten van onze gasten! Nogmaals bedankt voor een fantastische avond en speciale dank voor jullie verrassing omtrent de vader-dochter dans. Ik was sprakeloos!

  Wij raden jullie bij iedereen aan, hopelijk tot ziens!

  Groetjes,
  Lisa en Martijn.

 3. Maickel en Corina zegt:

  Na onze huwelijksreis zijn we nog steeds aan het nagenieten van onze trouwdag.

  Wij wilde jullie bedanken voor het geweldige feest en dan vooral voor de geweldige muziek!  Het was een top avond en hopelijk hebben jullie ook genoten van het feest.

  Geweldig hoe leuk en goed jullie spelen en daarbij was het super dat jullie door het publiek gingen lopen!! 

  Wij hebben allemaal goede reacties van de gasten gehad over jullie als band!

  Dus met al een super feest dankzij jullie!

 4. Maaike en Edo zegt:

  Op 5 juni 2015 was onze trouwdag. De dag werd afgesloten met een feest op De Woude, waarbij alle tijd de muziek verzorgde. Wat een fantastische avond is het geworden. En dat kwam echt door jullie. Iedereen praat nog over de super goede band. We hebben super genoten. Niet alleen de muziek maar ook de interactie met de mensen was fantastisch. Voor het volgende feest vragen we jullie weer. Bedankt voor alles.

 5. Ron zegt:

  Hoi Mannen, fijne kerstdagen gewenst en een knallend succesvol maar vooral gezond 2017 gewenst. Ron(Bakerstreet) Weesp.?

 6. Richard & Anneke zegt:

  Vanaf het eerste moment van kennismaking in de kroeg in Alkmaar tot de laatste noot op ons bruiloftsfeest op 19 mei 2017 klopte alles. Zelfs verzoeknummers die niet op de playlist stonden en nog ingestudeerd moesten worden was geen probleem en werden met zoveel plezier en beleving gespeeld, dit was heel speciaal voor ons. Van iedereen hebben wij enthousiaste reacties ontvangen over jullie, wat een band, wat een feestje. Ook toen wij even in de knoei kwamen m.b.t opbouwtijden op de dag zelf waren jullie flexibel en dachten jullie mee. Communicatie met Robert was vanaf de eerste dag top. Mannen, nogmaals bedankt, het was een onvergetelijke avond, wij hebben intens genoten!!

 7. Ron zegt:

  Net weer thuis van een fantastische avond met de cd van jullie galmend in de auto.. Het funlevel lag weer op het perfecte niveau. Veel enthousiasme bij de mannen van de band met de verdiende reactie vanuit het publiek. Ieder jaar op het sluis en brugge feest in Weesp weer een hoogte punt puur sang. Wederom super bedankt voor het spektakel en de, onder toezicht?, geweldige afsluiting van dit evenement. Mannen, heel graag weer tot volgend jaar!!. Ron, Weesp

 8. AlleTijd zegt:

  Wat een te gekke reactie weer Ron! Wij hebben ook weer genoten. De glimlach was ook na het optreden niet van ons gezicht af te slaan. Dank voor je enthousiasme! We love Weesp!!

 9. Ramón zegt:

  Afgelopen zaterdag hebben jullie er weer een fantastisch feest van gemaakt, dit keer op de bruiloft van onze vrienden in Wijk aan Zee. Echt super om te horen dat jullie optredens nog steeds beter worden en harmonieuzer klinken. En het plezier dat jullie zelf hebben ook altijd weten over te brengen! Super knap wat jullie (weer) neergezet hebben!

 10. Stichting Wrakhout zegt:

  Ha Robert,
  nu alles rond het Wrakhoutfeest weer een beetje beklonken is wil ik namens Wrakhout graag het volgende tegen jullie zeggen.
  We zijn heel erg blij met de inzet waarmee jullie ons verzoek om naar een repetitie te komen kijken en de afspraken voor het optreden benaderden. We vonden het ook fijn dat jullie je zo goed aan de afspraken hielden, zowel voor als tijdens het optreden.
  Nogmaals bedankt voor jullie betrouwbaarheid en enthousiasme!

 11. AlleTijd zegt:

  Wat een mooie woorden Ramon! We vonden het een waanzinnige avond, met een waanzinnig publiek! Heerlijk en dank!

 12. AlleTijd zegt:

  Hallo Yvonne en de rest van Stichting Wrakhout, dank jullie voor dit compliment! Wat hebben jullie een leuk festival! We hebben ontzettend genoten, alleen door de goede zorgen rondom geluid, licht, podium en natuurlijk alle randvoorwaarden! Dank en wie weet tot de volgende keer! Wat ons betreft zeker!

 13. Michael & Danielle zegt:

  Dag mannen van Alle Tijd,
  Wat hebben jullie er afgelopen zaterdag weer een leuk feestje van gemaakt samen met ons en onze gasten. Net als 12,5 jaar geleden hebben we weer heerlijk op de dansvloer gestaan en genoten van de nummers die jullie speelden. Van onze “nieuwe” gasten hebben we ook al regelmatig te horen gekregen dat we een geweldige band hadden op ons koperen jubileumfeest. Wij gaan nu samen op naar zilver en we weten jullie te vinden als er weer een feest gaat komen!

 14. Ron zegt:

  Eindelijk, hij was er weer. Sluis en Bruggenfeest 2022 Weesp. Prima dag, heerlijke temperatuur, geweldige sfeer en wederom de onmisbare kers op de taart om het Feeat compleet te maken, Alle tijd. Wat een genot elkaar weer te zien, horen en vooral op te gaan in de muziek en gezelligheid. Mannen, het was weer af, oergezellig en op en top genoten van jullie optreden. Hopelijk lukt het me om jullienop een andere locatie weer een keer te bezoeken. Alle goeds, bedankt voor de heerlijke avond en heel graag tot snel en als ik het voorbhet zeggwn had, zeker op het S & B feest 2023.bij cafe restaurant Het Heertje in Weesp. The place to be!!! Ciao, Ron.

 15. Ron zegt:

  Eindelijk, hij was er weer. Sluis en Bruggenfeest 2022 Weesp. Prima dag, heerlijke temperatuur, geweldige sfeer en wederom de onmisbare kers op de taart om het feest compleet te maken, Alle tijd. Wat een genot elkaar weer te zien, horen en vooral op te gaan in de muziek en gezelligheid. Mannen, het was weer af, oergezellig en op en top genoten van jullie optreden. Hopelijk lukt het me om jullie op een andere locatie weer een keer te bezoeken. Alle goeds, bedankt voor de heerlijke avond en heel graag tot snel en als ik het voor het zeggen had, zeker op het S & B feest 2023.bij cafe restaurant Het Heertje in Weesp. The place to be!!! Ciao, Ron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *